DIRECTIA 5



Directia 5 a luat fiinta in 1991 in formula Marian Ionescu-bass,Nicu Damalan-chitara,Florin Ionescu-tobe,Catalin Onoiu-clape,Dragos Badoi-voce.

La scurt timp Nicu Damalan a fost inclouit cu Razvan Mirica.

In aceasta formula au editat primul album al grupului,”La vulturul de mare cu pestele in ghiare”.Piesa “Don’t go” a reprezentat un real succes la public.

In 1992 este cooptat Toni Seicarescu-voce,inlouindu-l astfel pe Dragos Badoi. Pe 8 martie 1993 iese pe piata discul “Seductie” care reprezinta primul mare success al Directiei 5,iar piesa cu acelasi nume intra in toate topurile iar videoclipul este difuzat pe MTV Europe.

In 1994 Directia 5 editeaza doua discuri:”Pantofi de lac” si “In di anka – live” In perioada 1994-1998 Directia 5 colaboreaza cu Loredana Groza,iar in trupa sunt cooptati Marius Keseri-tobe,Emanuel Gheorghe(Fisa)-clape si revine Nicu Damalan-chitara.Impreuna inregistreaza 4 discuri,iar succesul nu intarzie sa apara.

In 1998 se alatura grupului Cristi Enache,iar aceasta formula a ramas stabile pana astazi. Impreuna au inregistrat 20 de discuri lp si 2 dvd-uri live.

Succese ca “Daca ai sti” , “Am nevoie de tine” , “Esti stilul meu” , “Obsesia” , “Si ce daca” si multe altele,plaseaza grupul printe cei mai iubiti artisti romani.

Cel mai nou album, “Romantic” reprezinta linia stilistica a Directiei 5 in 2010,iar dupa 20 de ani de la infiintare membrii grupului se simt maturi,impliniti artistic si cu o dorinta reala de a continua ce au inceput in 1991.

Contact : marianionescu2010@yahoo.com
Mobil : 0744 634 362
www.directia5.com



Caut altceva



Promoted Artists