Park Place



Park Place - Ovidiu Junghiatu

Ovidiu s-a nascut la data de 24.03.1987 la Bucuresti, iar primele contacte cu lumea artistica le-am avut in anul 1992, la varsta de 5 ani, cand a fost cooptat in ansamblul de dans modern “Primavara” de la Palatul Copiilor condus de Angela Melcescu, unde a activat timp de 6 ani.
 In paralel, de la varsta de 6 ani, a urmat cursuri de vioara tot la Palatul Copiilor in cadrul “Ansamblului Adagio” condus de Oana Parvu.
 Mai tarziu, la indemnul compozitorului Dinu Giurgiu, a fost indrumat sa urmeze Liceul de Muzica Dinu Lipatti, prin urmare la varsta de 7 ani a fost admis primul in promotia sa. “Pana la varsta de 14 ani am avut numeroase activitati artistice ca dansator, cantaret si violonist.”, povesteste artistul. Desi nu este cunoscut publicului larg, pana in prezent a avut numeroase spectacole si filmari, iar la varsta de 10 ani a reprezentat Romania la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu aceasta ocazie a fost invitat la televiziunea nationala pentru a interpreta la vioara piesa “Ciocarlia”, lucru ce i-a adus titulatura de  cel mai tanar interpret al acestei piese.
 “Am avut ocazia sa cant de nenumarate ori pe scena Salii Palatului ca solist vocal si solist dansator.”, completeaza Ovidiu.


 La varsta de 9 ani l-a cunoscut pe Laurentiu Duta devenind astfel unul dintre primii intrerpreti ai compozitiilor acestuia. A luat lectii de interpretare actoriceasca la varsta de 10 ani la teatrul Ion Creanga si a participat la emisiunea “Trei Pentru O Masca”.
 “De la varsta de 14 ani m-am axat exclusiv pe instrument unde am avut satisfactii profesionale. La 15 ani am intrat in ansamblul folcloric “Rapsodia Romana” ca violonist principal unde am activat pana la 18 ani, iar in paralel am concertat pe scena Ateneului Roman,Palatului Parlamentului, Cotroceni si a Salii Radio.”


 “La 21 de ani am fost cooptat in trupa Esspresso viitoarea Park Place, unde am interpretat piese din repertoriul international, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk. Am participat la multe evenimente unde am fost apreciat de nume sonore ale muzicii(Ioan Gyuri Pascu, Provincialii, Heaven, Nico, Constantin Enceanu). Ma laud cu performanta de a fii cantat de-a lungul carierei mai toate genurile de muzica ca instrumentist (clasica, folclor, muzica lautareasca, muzica balcanica, house, etno jazz) si ca vocalist (funk, jazz blues, rock, house).”, povesteste artistul.


 La jumatatea anului 2009 a inceput colaborarea cu Dj Delyno alaturi de care, chiar de la prima incercare, a lansat piesa “I have the world” care in prezent se bucura de un real succes.
Momentan este student la Universitatea Spiru Haret la “Facultatea de Muzica” anul 3 si incepand de anul viitor si-a propus sa urmeze cursurile de master la Conservatorul Bucuresti.
 In Martie 2010 a semnat cu agentia de management si impresariat artistic “Star Agency” si, impreuna cu managerul sau Tiberius Marian, a semnat cu casa de discuri Media Pro Music.



I Have The World



Promoted Artists