ALEXUNDER BASE



BIOGRAFIE

AlexUnder Base (Alexandru Enache), este un talentat DJ roman,nascut in 1984,la Constanta.

Si-a facut debutul in mixing live in 2002,intr-un club mic-"Club Five"-,insa nu a trecut mult timp pana sa se faca remarcat, drept urmare a fost invitat sa mixeze in cel mai popular club din acea vreme,"Club Primo". Desi echipamentul sau nu era atat de performant, o perioada indelungata a fost rezident in “Primo” unde s-a expus mult mai mult consumatorilor de muzica house.In vara anului 2003 s-a deschis un nou club," Oxford",acesta devind in scurt timp locul in care si-a pregatit seturile, si-a perfectionat stilul,pentru ca Dj-ul sa fie un nume cunoscut.

Alex este axat in mare parte pe genul electro-house, dar nu se opreste aici, fuziunile sale de funk, groove, minimal si tech capata forme deosebite cand DJ-ul atinge puternic desk-urile.

In 2008 a existat o crestere pe stilul deep house, care si-a strans randurile si a pornit ofensiva impotriva curentului minimal,dar nu se opune combinatiilor de noi stiluri in muzica house.

Dj AlexUnder Base nu are in principiu un idol, dar asculta nume mari precum Audiofly, Steve Lawler, Funkagenda, Mark Knight, Rene Amesz, Paul Thomas, Anthony Collins, Monoroom, Piemont, si multi altii. A colaborat cu cativa dj producatori romani:Ntfo, Jay Criss,Neestor,Jotto, DKay, Treitl Hammond, Smart Wave, Lucian Barbulescu,Elf,Smart Wave.

Asa cum a promis in urma cu ceva timp,se va impune in industrie,pregatind cateva surprize,si anume, compozitii muzicale alaturi de cativa producatori romani consacrati.

Cel mai bun exemplu il reprezinta single-ul "Privacy",care beneficiaza si de un clip,primul videoclip al artistului [Dj. AlexUnder Base Feat. Frissco - Privacy].Piesa este compusa de Dony [Cornel Donici] si The Kid [Florin Cioran].Vocalul din "Privacy" este Frissco[Ionut Untaru],pe care Alex l-a cunoscut in ianuarie 2009 la studioul lui Dony si The Kid.Cu acesti doi producatori muzicali,a luat legatura in 2006 ,din acel moment au inceput colaborarea,prima piesa la care au lucrat fiind "What the fuck it is",urmand apoi"Keeps me stronger".
Dupa "Privacy" ,care a avut efectul scontat, noul single al lui Dj. AlexUnder Base-"Free"-asteapta sa-si primeasca si el laurii.

PRODUCTII:

AlexUnder Base Feat. Frissco - Free [ROTON Music]
AlexUnder Base Feat. Frissco - Privacy [ROTON Music]
AlexUnder Base Feat. MiReLa - Feelings [ROTON Music]
AlexUnder Base - 'What The Fuck It Is [Original Mix]
Lucian Barbulescu & AlexUnder Base - Keeps Me Stronger[Original Mix]
AlexUnder Base - Storm [Original Mix]
CASSIUS - The Sound Of Violence [AlexUnder Base Remix Unofficial Remix]


FREE


PRIVACY



MY YouTube




Promoted Artists