Loulou



Cariera muzicala, si-a inceput-o odata cu lansarea piesei "My lover boy", in anul 2012. Compozitorul Adi Cristescu, a compus aceasta piesa special pentru ea, piesa care impreuna cu remixul ei a facut sute de mii de accesari pe internet, retelele de socializare si youtube. Si a fost difuzata pe posturile de radio Kiss fm si Romania Actualitati.

Andreea a lansat ulterior mai multe piese, intre care unele au intrat de asemenea pe radio. Piesele au fost compuse de profesionisti ai domeniului:
Tommo Production: Dont' you Know, Baila, Party all night, A bit of my heart, Habibi, Up & Down.
Piesa "O fi ea" a fost compusa de Roxana Andronescu - ex Spin si a marcat participarea Andreei la Eurovision Romania 2013.
Dony Donici a compus piesa "Baby don't leave me", piesa care a fost lansata in timp ce Andreea participa la X Factor. Show-ul televizat X Factor a marcat un nou nivel in evolutia ca solist, iar Andreea a realizat varful absolut de audienta al show-ului cand 3,5 milioane de oameni s-au uitat la interpretarea ei.
In 2014, Andreea a lansat piesa "Zaza", compusa de Marcel Prodan. Piesa a fost difuzata pe Radio Zu.
Acum cateva zile , Andreea a devenit "Loulou" si a lansat ultima ei piesa in colaborare cu Mr. Sax si NMC & AG. Productions, "Inimi legate", care se difuzeaza pe Radio Zu si pe mai multe posturi locale, inclusiv Radio Vacanta.

YouTube



Loulou feat. Mr. Sax - Inimi Legate



Promoted Artists